Страна за нова ставка - Модул за модул за исполнување, понеделник, 13 март, 9:14:42: PM
  • Ново

Страна за нова ставка - Модул за модул за исполнување, понеделник, 13 март, 9:14:42: PM

DEN 580.80

Износот
Залиха

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

За употреба во HP : Office Jet 7310, Office Jet 7410, Office Jet H470, Office Jet 7210, Office Jet 7210xi, Office Jet 7410xi, Office Jet 6210xi, Office Jet 6215, Office Jet 6213, Office Jet H470 WBT, Office Jet H470 B, Office Jet 6215 V, PSCETSJET 6215 V, PSC 1615 V, PSC 1615 V, PSC 1615 V, PSC 1615 V, PSC 1615 V, PSC 1615 V, PSC 1615 V, PSC 1615 V, PSC 1615 V , PSC 2350, PSC 2355 V, PSC 2355 XI, PSC 2355 XI, PSC 1600, PSC 1610 V, PSC 1610 XI, Office Jet 6200. Достапно за домашен тонер изграден за деловни конзистентни резултати од печатење. Употребата на касети и материјали за замена на задниот дел не ја поништува гаранцијата на печатачот.